Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

 • Working Days

  9 AM - 18 PM

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

Image Alt
Make it

Despre mine

Istoric

PROFESIE ŞI PASIUNE

După o perioadă petrecută în Germania, unde a avut ocazia să cunoască noi tehnici de tunsoare şi colorare, a decis să se întoarcă în oraşul natal, Mediaş, unde a deschis un salon şi o şcoală de calificare în domeniul hairstylingului. Fiind o persoana deschisă şi comunicativă, îi place să lucreze cu oamenii. Astfel, a ales să predea şi altora tot ceea ce iubeşte mai mult: Tehnicile de tunsoare geometrică.

Peste 300 de coafori din întreaga ţară i-au trecut pragul de atunci, atât în cadrul Academiei Tollas, cât şi în cadrul cursurilor susţinute în marile oraşe ale ţării.  “Aşa am ajuns ca în momentul de faţă să susţin în toate oraşele mari ale ţării cursuri de tunsoare la care tot mai multe persoane se înscriu pentru cunoaşterea şi aprofundarea acestor tehnici de excelenţă în tunsoare”, spune el.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/themes/curly/vc-templates/vc_row.php on line 179
Vrei sa fii informată

Aboneaza-te, și vei fi la curent cu noutătile!

  Povestea
  din 2009

  Descriere Estetica

  „invată repede din greşelile altora, pentru că nu ai timp să le faci tu singur pe toate”, spune Tollas Levente, Director Artistic la Tollas Hardesign School&Academy si trainer expert Matrix România. Aventura în lumea hairdressingului a inceput pentru acesta în Israel, la Tel Aviv, la Academia de prestigiu internaţional a lui Shuki Zikri Duri, fiind acaparat complet încă de acum 10 ani de tehnicile de tunsoare. “Fiind în permanentă căutare a excelentei în această minunată meserie, am decis să urmez cursurile de perfecţionare la cea mai cunoscută academie de tunsoare din lume, mergând la Londra, unde am aprofundat tehnicile de tunsoare geometrică ale Academiei Vidal Sasson, iar timp de patru ani am participat la toate cursurile acestei academii”; îşi aminteşte el.

  Diplome