Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

  • Working Days

    9 AM - 18 PM

  • Saturday

    Closed

  • Sunday

    Closed

TOLLAS

Reverse Balayage-noul trend de culoare

2017 a fost anul parului balayage, tehnica de vopsire care a facut furori in randul fashionistelor. Toată lumea a ales aceasta combinatie inedita de nuante pentru a-si evidentia trasaturile, de la tonurile deschise de blond si pană la suvitele de culoarea caramelului.

Totusi, în 2018, un alt trend incepe sa faca furori in saloane. In acest an se poarta reverse balayage, care este o tehnica inversata a balayage-ului clasic.

Ce este defapt Reverse Balayage?

Este o tehnică similara cu cea a balayage-ului simplu, insa cuvântul „reverse” sugereaza o inversare a nuantelor. Noul trend este cel mai potrivit pentru blonde, pentru că implica vopsirea intr-o culoare deschisa a radacinilor, pana la jumatatea parului, si continuarea in stil ombre cu o nuanta inchisa la varfuri.

Reverse Balayage- nuante de miere si ciocolatiu deschis

Pentru obtinerea acestui look ai nevoie doar de un blond cu un aspect mai natural, dar si de o nuanta de ciocolatiu care să te ajute sa obtii o trecere armonioasa, cu straluciri de miere. Pentru a-ti accentua suvitele, opteaza pentru o coafura cu bucle.

Reverse Balayage pe blond platinat

Dacă la balayage-ul clasic suntem obișnuite ca vârfurile să fie deschise la culoare, în cazul balayage-ului inversat nuanța cea mai deschisă se află la rădăcini. Reverse balayage îți evidențiază astfel partea superioară a părului, pentru ca vârfurile să fie camuflate într-o nuanță naturala de caramel sau saten.

Reverse Balayage in nuante indraznete

Daca esti o fire excentrica si iti place sa iesi in evidenta, atunci cu siguranta vei alege un reverse balayage in nuante puternice de rosu, mov sau de ce nu albastru sau chiar gri carbune.




(Sursa poze:Pinterest)