Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

  • Working Days

    9 AM - 18 PM

  • Saturday

    Closed

  • Sunday

    Closed

TOLLAS

Shine bright like a diamond cu tehnica glitterage

“Shine bright like a diamond/We’re beautiful like diamond in the sky”- cu siguranta ati auzit cel putin odata piesa Rihannei “Diamonds”, iar daca te intrebi care este legatura intre acest cantec si tehnicile de colorare a parului, ei bine, noul trend care poarta numele de glitterage te va face sa fii stralucitoare ca un diamanat!

Acesta tehinca de colorare a parului este o combinatie intre gelurile stralucitoare de par si tehnica balayage. Va lasam sa descoperiti mai jos cateva coafuri glitterage!

Little fashionistas


(Sursa foto:Google)

(Sursa foto: Pinterest)

Chiar si micile fashioniste pot fi in pas cu moda deoarece substanta nu este nociva pentru par si se curata la prima spalare.

Glitter Braids


(Sursa foto:Pinterest)

(Sursa foto:Google)

Combinatia dintre impletiturile sofisticate si glitterul stralucitor este una spectaculoasa si iesita din comun. Cand sunt combinate dau nastere unui look incantator. Poti alege aceasta tehnica la ocazii speciale, inclusiv pentru noaptea nuntii tale.

Glitter Highlights


(Sursa foto:Google)


(Sursa foto: Google)

(Sursa foto:Google)

Daca ai planificata o iesire in club cu fetele si nu vrei sa te pierzi prin multime cu un  look banal, aceste suvite cu glitter sunt alegerea perfecta. Alege culoarea gliterului in functia de nuanta parului. P.S. Daca iti faci si niste onduleuri lejere vor arata mult mai bine!

Unicorn glitter hair


(Sursa foto:Pinterest)

(Sursa foto:Google)

Daca esti o persoana excentrica, nu tii cont de reguli si te ghidezi dupa motto-ul “more is more”, acest look este pentru tine. Poarta-l vara, la festivaluri de muzica si lasa-te  admirata de persoanele care vor trece pe langa tine.

Foto:youtube