Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

  • Working Days

    9 AM - 18 PM

  • Saturday

    Closed

  • Sunday

    Closed

TOLLAS

5 tipuri tunsori la moda in sezonul iarna 2017-2018

Odata cu venirea noului sezon, fiecare din noi parca ar vrea sa schimbe ceva.  Tunsorile la moda in toamna-iarna 2017-2018 nu va va permite sa faceti prostii in urma unor decizii luate spontan, insa, probabil totusi va trebui sa schimbati lungimea parului. In acest sezon, tunsorile scurte sunt extrem de populare: clasicul capata forme noi, devenind mai naturale si degajate. Aceeasi tendinta a atins si lungimea parului, care va fi maximum usor filat.

1.Garcon

Aceasta tunsoare usoara vine din Franta si continua sa aiba acel sarm francez, pe care il are de zeci de ani in urma. Garcon se caracterizeaza prin lungimea maxim de scurta a parului si cararea dreapta in zona tamplelor, care dezgoleste fata si linia gatului. In acest sezon, tunsoarea isi mentine aspectul traditional, insa va trebui sa adaugam ceva volum.

2. French chic: bob ondulat

Deja am stabilit ca cu cat mai natural arata parul dvs., cu atat e mai bine, chiar daca vorbim de o tunsoare reliefata. Sezonul toamna-iarna 2017-2018 parca creeaza coafuri care nu le poti ascunde sub fes sau pe care le poate strica vantul. Bobul clasic nu mai are nevoie de volum uniform si forma ideal de rotunda, care va facea sa pierdeti in fata oglinzii cateva ore bune. Pentru a face bobul sa arate actual, va trebui sa creati un efect de onduleuri usoare pe toata lungimea parului.

3. Tunsoare pixie in stilul lui Audrey Hepburn

O actrita faimoasa, un simbol al anilor ’50, Audrey Hepburn a fost prima care a introdus in moda tunsoarea pixie. Aceasta tunsoare reaminteste de stilul masculin, cu toate acestea, imaginea devine eleganta si feminina .In acest sezon, firele sunt asezate impotriva cresterii parului, iar capetele tind spre frunte, incoronate cu bretonuri scurte. Varianta cea mai actuala este tunsoarea pixie cu suvite in mai multe nuante ale unei culori.

4. Carre lung

Cele care inca nu indraznesc sa isi scurteze parul, schimband totodata si aspectul exterior, exista aceasta optiune minunata precum carre-ul par lung. In plus, aceasta tunsoare este potrivita pentru toate tipurile de par: de la drept de la natura, pana la ondulat, de orice desime. Carre alungit este o metoda minunata de a improspata coafura si de a imbunatati aspectul parului, scurtandu-l in acest mod.

5. Filare pe par lung

Pentru a conferi o forma unui par lipsit de volum, se pot fila suvitele superioare, iar posesoarele unui par des pot merge fara frica la salon pentru a-si face aceasta procedura. Volumul in acest caz va fi repartizat uniform, parul va deveni mai usor.

Imaginea noului sezon toamna-iarna 2017-2018 este natural si nu necesita tunsori texturate si constructii complicate. Mai mult, fiecare din coafurile enumerate este simpla in intretinere, lucru ce va economisi timp si va va permite sa aratati incantator in fiecare zi!