Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

  • Working Days

    9 AM - 18 PM

  • Saturday

    Closed

  • Sunday

    Closed

TOLLAS

6 coafuri inspirate din Game of Thrones usor de obtinut acasa

Cel mai iubit serial al momentului a revenit nu de foarte mult timp pe micile ecrane si bineinteles ca nu am putut  ramane indiferenti la revenirea personajelor noastre preferate. Deasemenea nu am putut trece cu vederea coafurile spectaculoase pe care frumoasele protagoniste le afiseaza in fiecare episod. Impletiturile, cozile rasucite, onduleurile lejere si coafurile de inspiratie medievala sunt principalele stiluri pe care le poarta actritele in acest serial.  Acum nu mai ai nici un motiv sa te plangi ca nu stii cum sa iti aranjez parul pentru ca noi iti venim in ajutor cu 6 coafuri spectaculoase din acest serial.

1.Impletituri de Khaleesi

Una dintre cele mai iubite protagoniste ale serialului, Daenerys poarta impletituri spectaculoase  sau coafuri in care parul este lasat liber si numai cateva suvite sunt prinse in moduri simple, dar interesante.  Proabil ca nu ai in plan sa cuceresti lumea si nici nu ai trei dragoni pe post de animale de casa dar coafurile in stilul lui Daenerys cu siguranta vor atraga toate privirile asupra ta.

2. Romantism a la Sansa

Sansa, fiica cea mare a familiei Stark, a reprezentat unul dintre cele mai chinuite personaje ale serii dar acest lucru nu i-a stirbit frumuseatea. De multe ori Sansa s-a lasat influentata de persoanele sub a carora obladuire se afla, imitandu-le modul de a-si aranja parul dar noi am ales doua dintre primele coafuri pe care Sansa le-a purtat la inceputul serialului.

3. Coafuri demne de o regina

Cersei este o femeie puternica, dar mai ales de temut.  Cersei nu este un personaj iubit in universul Game of Thrones si chair daca acum are parul scurt nu putem sa nu ne amintim e onduleurile ei blonde.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/plugins/curly-core/shortcodes/social-share/social-share.php on line 157

Post a Comment