Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

  • Working Days

    9 AM - 18 PM

  • Saturday

    Closed

  • Sunday

    Closed

TOLLAS

Alege să devii cel mai bun în domeniul tău! Alege cursul de perfecționare ''Disconnected Geometric Cut''!

Încă de pe băncile școlii și până la terminarea liceului sau facultății parcurgem niște etape de pregătire sau formare profesională. După terminarea studiilor, procesul de instruire continuă, deoarece acumulăm în continuare cunoștințe necesare domeniului în care activăm. Ne perfecționăm permanent cunoștințele teoretice și practice pentru a fi mai buni în meseria noastră , adăugam noi competențe și calificări ce ne sunt necesare pentru a fi competitivi. Cerințele locului de munca de regulă sunt în permanentă schimbare, apar mereu lucruri noi cu care trebuie sa fim la curent pentru a rămâne competitivi. Acest proces de instruire continuă face parte din dezvoltarea profesională a fiecăruia dintre noi.

Aceleași principii de mai sus se aplică și în cazul meseriei de hairstylist. Fie că deții propriul tău salon sau ești angajat, este foarte important sa fii într-o formare continuă pentru a fi la curent cu ultimile noutăți în materie de tunsori, culoare, hairstyling, astfel clienții tăi vor ieși de fiecare dată cu zâmbetul pe buze din salonul tău.

Pentru a nu te plafona în meseria de hairstylist și pentru a învăța noi tehnici de tunsoare noi îți propunem cursul de perfecționare “Disconnected Geometric Cut” susținut de Trainer Expert Matrix Tollas Levente.

Să ne cunoaștem mai bine:  Tollas Levente, director artistic la Tollas Hairdesign School & Academy, certified Matrix trainer, cu multiple certificări internaționale și o experiență vastă în domeniul coaforului și training-ului. Aventura în lumea hairdressingului a început pentru acesta în Israel, la Tel Aviv, la academia de prestigiu internaţional a lui Shuki Zikri Duri, fiind acaparat complet încă de acum 10 ani de tehnicile de tunsoare. “Fiind în permanentă căutare a excelenței în această minunată meserie, am decis să urmez cursurile de perfecţionare la cea mai cunoscută academie de tunsoare din lume, mergând la Londra, unde am aprofundat tehnicile de tunsoare geometrică ale Academiei Vidal Sasson (despre care vom vorbi intr-un articol viitor-stay tuned!), iar timp de patru ani am participat la toate cursurile acestei academii”, îşi aminteşte el. Fiind o persoană deschisă şi comunicativă, îi place să lucreze cu oamenii. Astfel, a ales să predea şi altora tot ceea ce iubeşte mai mult: tehnicile de tunsoare geometrică.

CERTIFICĂRI

Academy Cut | VIDAL SASSOON LONDON| 15-19 feb. 2016

Salon Creativ Course | VIDAL SASSOON LONDON| 13-17 iun. 2011

ABC Cutting Course | VIDAL SASSOON LONDON| 6-10 iun. 2011

Basic Geometric Cut Diploma | Shuki Zikri Duri, Tel Aviv | feb. 2009

Key of Color Diploma | Shuki Zikri Duri, Tel Aviv | feb. 2009

Despre cursul de perfecționare “Disconnected Geometric Cut”

Acest curs este destinat coaforilor care doresc sa crească în creativitate, încredere și acuratețe. Vei învăța să creezi tunsori îndrăznețe cu zone deconectate, execuția acestora fiind făcută după tehnici geometrice inovative pentru a avea un rezultat care sa depășească așteptările și care este în armonie cu fizionomia clientului. Cursul îmbină tehnici de culoare cu forma tunsorii folosind metoda VIDAL SASSON de a evidenția tunsoarea prin culoare.

  • Durata cursului este de 2 zile iar fiecare cursant trebuie să își aducă 2 sau 3 modele (păr mediu – scurt) în aceste două zile. Prețul cursului este de 1000 de lei iar pentru clienții Matrix sau L’Oreal prețul este de 800 de lei.

Alege să devii cel mai bun! Alege cursul de perfecționare “Disconnected Geometric Cut”!

 
 

P.S. Nu uita sa urmărești pagina noastră de Facebook “Tollas Hairdesign” pentru a afla data și locația următorului curs!

 
 
 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/plugins/curly-core/shortcodes/social-share/social-share.php on line 157

Post a Comment