Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

  • Working Days

    9 AM - 18 PM

  • Saturday

    Closed

  • Sunday

    Closed

TOLLAS

6 sfaturi pentru a avea un păr creț de invidiat

Sursă foto:Pinterest

Se știe deja ca majoritatea fetelor care au părul creț își doresc păr drept și invers. Sa ai parul creț este o “binecuvântare și un blestem deopotriva“: se îngrașă mai greu, ai bucle fără să îți bați prea tare capul, dar în același timp este uscat, fragil și își pierde repede strălucirea. Posesoarele de păr creț știu, cu siguranță, cât de greu este de întreținut aceasta podoabă capilară. Îți vom prezenta mai jos câteva trucuri/sfaturi despre întreținerea părului creț care te vor ajuta să obții acele bucle perfect cu aspect sănătos.

1. Șamponează-ți părul cât mai rar. Șamponul usucă părul și în timp distruge forma buclelor. Este recomandat să folosești un șampoane destinate special părului creț sau șampoane fără sulfați. Alegerea noastră este:

Sursă foto:Google

2. Folosește mult balsam și cel puțin odată pe săptămâna o mască de păr.  Aplica balsamul pe toată lungimea părului și lasă-l 5 minute înainte să-l clătești. Recomandăm:

Sursă foto:Google

3. Uită de peria tradițională de păr și achiziționează un pieptăn cu dinți rari. Piaptănă-ți părul când este umed pentru a evita ruperea firelor de păr.

Sursă foto:Google

4.Usucă-l natural. Buclele arată cel mai frumos când se usucă treptat, fără utilizarea uscătorului de păr. Dacă te grăbești și nu ai timp să aștepți, optează pentru un foehn cu difuzor, special pentru părul creț, care dă un plus de elasticitate și volum buclelor tale.

Sursă foto:Google

5.Nu îți usca părul cu prosopul. După ce ți-ai spălat părul, evită să îl usuci cu prosopul, pentru că acest lucru crează fricțiune,astfel va rezulta un păr zburlit și cu fire în toate părțile. De asemenea, materialul folosit pentru prosoape nu este indicat, încearcă să folosești ori un prosop din microfibră, sau chiar cu un tricou mai vechi pe care nu îl mai porți.

Sursă foto:Google

6.Folosește produse de styling destinate părului creț. Formulele avansate pot conferi hidratare și textură șuviţelor, eliminând aspectul răvăşit şi conturând fiecare buclă în parte. Ah!…și nu uita de uleiul de păr. Este indispensabil celor cu părul creț! Recomandăm:

Sursă foto:Google

 
 
 
 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/plugins/curly-core/shortcodes/social-share/social-share.php on line 157

Post a Comment