Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

  • Working Days

    9 AM - 18 PM

  • Saturday

    Closed

  • Sunday

    Closed

TOLLAS

Trendurile anului 2017 în materie de culoare

Suntem siguri că ești genul de fată care vrea sa fie tot timpul la curent cu noile tendințe în materie de hairstyling și culoare. Femeia modernă este mereu în căutare de nou, caută tot timpul să experimenteze, atât în domeniul vestimentar cât și în domeniul hairstyling-ului și al culorilor de păr. Trendurile anului 2017 în materie de culoare sunt atât de numeroase și de variate încât nu ai nici o scuză să nu faci acea schimbare de look mult dorită. De la cu culori trăznite la nuanțe pastelate, de la nuanțe de blond la cele mai naturale culori, suntem siguri că te vei regăsi într-unul din aceste trenduri și îl vei alege pe cel care te reprezintă și care ți se potrivește cel mai bine

1. Pastelurile

Tonurile pastelate se potrivesc pentru oricine, tocmai de aceea sunt printre culorile parului în primăvara 2017. Acestea au nevoie totuși de ajustările de rigoare, precum o culoare mai tare, pastelată și uniformă, perfectă pentru o piele palidă sau o nuanță florală, iar vârfurile pale care se potrivesc de minune cu un ton mai închis al pielii. Fashionistele care vor sa atragă toate privirile sunt încurajate să experimenteze cu acest trend nonconformist.

2. Geode Hair

Geode Hair- un stil inspirat de geode care ia o amploare tot mai mare pe rețelele de socializare. Stilul imită o geodă reală – o rocă rotundă care conține o cavitate goală căptușită cu cristale. Stilurile au adâncimea și culoarea observate în mod obișnuit în cristal, vopseaua fiind aplicata într-o manieră asemănătoare tehnicii ombre.

3. Blorange

Blorange- Când blondul se întâlnește cu oranj, se formează ceea ce se numește acum , adică un blond cu accente de portocaliu.Când cele două culori se combină, părul capătă o nuanță de piersică, de somon sau chiar nuanțe deschise de roz, toate în funcție de concentrația vopselelor.

4. Bronde

Acest nume vine din combinația cuvintelor “brunette” și “blonde”. Uitați de șuvițele clasice; acest look este unul natural și își propune să aducă accente de blond unui păr șaten. Tehnica presupune să păstrezi părul în culoarea lui naturală la rădăcină, iar apoi acesta să fie deschis treptat, urmând ca vârfurile să fie de un blond strălucitor și deschis.

5.Șatenul cenușiu

Șatenul cenușiu este ideal pentru  tonuri de piele reci cu subton roz.

6. Eclipting

La fel ca și alte tehnici beauty, ecliptingul s-a născut ca urmare a unui experiment.  Spre deosebire de ombré, smbré și balayage, ecliptingul permite estomparea mult mai precisă a imperfecțiunilor feței. Această tehnică de colorare e asemenea contouringului, utilizând un contrast mai mare dintre nuanțele închise și cele deschise de vopsea. Este specifică de asemenea aplicarea nuanței închise la baza părului, dar și în jurul feței.

Tu pentru care trend vei opta?


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/plugins/curly-core/shortcodes/social-share/social-share.php on line 157

Post a Comment