Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

 • Working Days

  9 AM - 18 PM

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

TOLLAS

Balayage-tehnica de vopsit care nu se demodează niciodată!

Balayage,balayage,balayage….la televizor,în reviste,pe siteuri, peste tot întâlnim acest cuvânt care de câțiva ani face furori in rândul femeilor atunci când vine vorba de vopsitul părului. Deși trendul a apărut acum câțiva ani, se pare ca încă este în topul tendințelor și putem spune chiar că este cea mai cerută tehnica de vopsit din saloanele de coafură. Dacă dorești o schimbare de look, dar nu ești pregătită să îți schimbi radical culoarea părului, acesta tehnica este perfectă pentru tine. De ce? Pentru că vei obține acel efect de păr sărutat de soare,perfect pentru un început de vară promițător. Părul va încorpora într-un mod subtil mai multe efecte cromatice, rezultatul fiind un look natural.


Sursă foto:Pinterest

Ce este balayage-ul?

Balayage este un termen franțuzesc care înseamnă “a picta”, iar în domeniul hairstyling-ului descrie părul vopsit în tonuri foarte naturale. Părul vopsit astfel are tonuri calde și subtile, care nu scot în evidență culoarea rădăcinilor atunci când părul natural începe să crească. Astfel, tehnica balayage permite obținerea unei culori naturale, ca sărutată de soare, în care accentele de lumină discrete sunt în prim-plan, iar efectul final este mult mai natural decât cel al tehnicii ombre. Procesul implică utilizarea mai multor nuanțe înrudite (până la 2-3 tonuri).Culoarea este aplicată vertical, așadar nu apare nicio linie clară de demarcație între nuanțe. Balayage-ul te va transforma într-o apariție răvășitoare, fie că optezi pentru blond cu accente de crem sau de auriu, fie pentru castaniu deschis de nuanțe de miere. Brunetul se va împăca de minune cu tonuri de roșu închis!


Sursă foto: Google

Avantajele balayage-ului

 • E una dintre cele mai flatante tehnici.

 • Rezultatul final e ultranatural.

 • Se potrivește oricărei culori și (aproape) tuturor lungimilor de păr.

 • Balayage-ul e foarte ușor de întreținut.

 • Părul arată bine și ondulat și drept.

 • Părul crește mai frumos și mai natural așa că nu vei obține o linie evidentă la rădăcină.

Te-am convins?  Nu mai sta pe gânduri și începe vara cu un look timeless care va fi în trend mult timp de acum încolo.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/plugins/curly-core/shortcodes/social-share/social-share.php on line 157

Post a Comment