Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

 • Working Days

  9 AM - 18 PM

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

TOLLAS

5 motive pentru care gama Pro Fiber de la L'Oreal Professionnel va deveni preferata ta

Știm cu toate că nu suntem dispuse să facem compromisuri atunci când vine vorba de aspectul și sănătatea părului nostru. Ce poate fi mai frumos decât un păr care are acea strălucire glossy în razele soarelui? Un păr cu aspect neted și mătăsos la atingere? Pentru că sa fim serioase, un păr tern cu aspect nesănătos  nu ne va ajuta sa ieșim în evidență la date-ul cu colegul drăguț de birou pe care am pus ochii, nu  vom face impresie bună nici la acel business meeting  pe care îl avem trecut în agendă, pentru că prima impresie contează! Fie ca îl decolorezi, vopsești sau doar îl aranjezi folosind surse de căldură (uscător de păr,placă,ondulator)-toate aceste procedee sunt principale cauze ale deteriorării părului, îl agresează iar acesta își pierde din hidratarea sa naturala  dar și stratul lipidic protector de grăsime din exteriorul cuticulei, responsabil de luciul părului, este înlăturat. Cu siguranță ai încercat tot felul de produse care promiteau mult și făceau puțin sau poate care pur și simplu nu erau potrivite părului tău.


Sursă foto: Google

De acum ai scăpat de grija părului cu aspect nesănătos cu ajutorul gamei Pro Fiber de la L’oreal Professionnel.


Sursă foto:Google

Mai jos îți prezentăm 5 motive pentru care vei adora aceasta gamă:

 1. Pro Fiber este primul tratament de reparare a părului cu efect de lungă durată.

 2. Pro Fiber poate fi reactivat la nesfârșit, ori de câte ori este nevoie, pentru un păr sănătos și plin de vitalitate.

 3. Pro Fiber este un sistem revoluționar de îngrijire a părului ce conține APTYL 100, o combinație excepționala dublă moleculară ce acționează atăt din interior, cât și din exterior. APTYL 100 este singura moleculă reparatoare auto-regeneratoare pe piața produselor de îngrijire profesională a părului

 4. Se potrivește tuturor tipurilor de par.

 5. Reda sănătatea și strălucirea părului tău și reface suprafața fibrei capilare după primele folosiri.

Cum funcționează tratamentul cu Pro Fiber?

 • Primul pas: activarea tratamentului în salon: fiolele cu tratamentul activator conțin cea mai mare concentrație de APTYL 100, o combinație dublă moleculară, care ajută reconstruirea fibrei din interior, în timp ce suprafața firului este reparată în paralel.

 • Reactivarea tratamentului acasă prin folosirea șamponului și a măștii.

Cercetătorii L’Oréal Professionnel au stabilit 3 niveluri de deteriorare a părului și au creat câte o gama specială pentru fiecare:

Rectify – pentru păr ușor deteriorat. Gama are parfum specific ce eliberează note de miere, flori exotice și citrice, învăluite într-un mix delicat de vanilie și nucă de cocos.


Sursă foto:Google

Restore – pentru păr deteriorat. Gama eliberează note cremoase, ușor condimentate cu aroma lemnoasă de cedru, santal, cardamom și flori de iris.


Sursă foto:Google
 

Reconstruct – pentru păr foarte deteriorat. Parfumul gamei este ușor condimentat, învăluit în aroma puternică și caldă a chintesenței de vanilie.

 

 

Spune ADIO părului deteriorat și lipsit de strălucire!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/plugins/curly-core/shortcodes/social-share/social-share.php on line 157

Post a Comment