Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

 • Working Days

  9 AM - 18 PM

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

TOLLAS

Decolorare fără deteriorare? Da,se poate! Cu noul produs inovativ SMARTBOND de la L’Oreal Professionnel

Primăvara-anotimpul schimbărilor, a noilor începuturi. Cert este că acum mai mult ca niciodată simți nevoia de a face o schimbare în ceea ce privește culoarea părului tău. Te-ai hotărât! Vrei o schimbare de look radicală în ceea ce privește culoarea, vrei sa fii în trend cu ce se poartă, fie ca este vorba de blond cenușiu, blond auriu, rose gold, platinat, bronde sau chiar un balayage discret, îți dorești acea nuanță de blond care îți va încadra perfect chipul și care va atrage privirile celor din jur. De la celebrități la bloggerițe cunoscute, toate afișează nuanțe flawless iar părul lor pare mai sănătos ca niciodată. Te întrebi de fiecare dată cum reușesc deoarece știm cu toate ce presupune procesul de decolorare- păr uscat și deshidratat, subțierea firului de păr, culoare mată, iar de multe ori ne ferim de acest procedeu renunțând la nuanța aceea perfectă pe care o avem în minte de atâta timp și pe care ne-o dorim atât de mult.

 
Sursa foto: Pinterest

Din fericire cei de la L’Oreal Professionnel vin în ajutor cu o noua inovație în ceea ce privește procesul de decolorare a părului și de schimbare a culorii și anume: SMARTBOND.


Sursă foto: Google 
 

Ce este SMARTBOND?

 • Este un sistem aditiv pentru colorare și decolorare, pentru un păr puternic și sănătos. Este conceput pentru folosirea de către profesioniști, în saloane. Are rol în întărirea legăturilor fibrei capilare, care sunt afectate în momentul în care se colorează sau decolorează părul.

 • Formula SMARTBOND este o combinație dintre acidul maleic și ceramide, care protejează și întărește legăturile firului de păr în timpul colorării. Pentru a scoate pe piață acest produs, a fost implicată o echipă formată din cei mai buni tehnicieni în colorare, recunoscuți internațional: Johny Ramires, Frederic Mennentrier și Matthew Collins, care fac parte din L’Oreal Professionnel’s 2016 International Hair Artists Glam Team.

Cum funcționează:

Etapa 1 – Aditivul- este inclus în procesul de decolorare pentru ca legăturile părului să nu fie afectate de acţiunea oxidantului. Se observa că după ce decolorarea este finalizată, utilizând SMARTBOND, părul nu va fi uscat şi deteriorat, aspecte specifice procesului tradiţional de decolorare.

Etapa 2 – Pre-șamponul – se aplică pe păr după ce vopseaua sau oxidantul au fost înlăturate pentru a continua întărirea firelor de păr, elimină ionii depuși de produsele oxidative și permite refacerea legăturilor slabe din fibra capilară. In plus, culoarea va rezista mai mult timp.


Sursă foto:Google

SMARTBOND este un produs inovativ ce poate fi folosit pe toate tipurile de păr iar in același timp întărește părul deteriorat oferindu-i strălucire. Spune DA tuturor dorințelor de transformare!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/plugins/curly-core/shortcodes/social-share/social-share.php on line 157

Post a Comment