Str. I.G. Duca (fosta Corso) la nr. 7

contact@tollas.ro
+4 0728 024 715

  • Working Days

    9 AM - 18 PM

  • Saturday

    Closed

  • Sunday

    Closed

TOLLAS

Perucile din nou un trend

Există oare vreo legatura intra tanara Kylie Jenner si suverana-faraoana Cleopatra? Am fi tentati sa spunem ca nu. Si totusi o conexiune exista. Asa cum celebra adolescenta nu rateaza nici o ocazie de a soca lumea mondena si fanii sai prin cele mai neasteptate peruci, tot la fel procedau si egiptenii. Daca despre tinutele lor nu se poate spune ca erau extravagante, perucile, foarte la moda in vremea aceea, erau.

De la albastru ice pana la verde lime este evident ca Kylie Jenner este îndrăzneata si ii place sa experimenteze cu hairstyle-urile ei. Asa ca a fost putin surprizator cand fata de 18 ani a prezentat in media colectia ei de peruci. Stand in fata colectiei ei, starul E! le-a marturisit fanilor ei ca a purtat de nenumarate ori peruci, chiar si pe covorul rosu.
Analizand vedetele de pe covorul rosu putem anticipa ca multe dintre acestea opteaza pentru o peruca din cand in cand. Nu este obligatoriu ca o peruca sa fie extravaganta si colorata tipator, e cel mai probabil ca adeptele perucilor sa poarte acestea intr-un mod subtil ca nimeni sa nu-mi dea seama.

Se pare ca revenim la timpurile egiptene, si de ce nu? Este foarte convenabil sa nu trebuiasca sa stam cu orele in fata oglinzii sa ne facem o frizura prezentabila ci sa rugam un stilist sa ne cuafeze peruca.

Nu e neaparat sa fim vedete pe covorul rosu pentru a purta o peruca aranjata si luata de la salonul nostru preferat, cand aveam o “bad hair day” peruca este salvatoare.

Foto: DailyMail.co.uk


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/tollas/public_html/sitenou/wp-content/plugins/curly-core/shortcodes/social-share/social-share.php on line 157

Post a Comment